Мобилен: 0898488200
Мобилен: 0897488200
E-mail: mmmtrio2009icongmail.com
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.Офис: гр. София 1729 Младост 1а бл. 563 офис 6МММ Трио ЕООД e фирма за проектиране,изработка и монтаж, създадена изцяло от частен капитал. Дейноста и е специализирана в производство и продажба на PVC и AL дограма, щори, охранителни ролетки, тенти,продукти от стъкло. Това е постоянно развиваща се фирма, която сестарае да затвърди имиджа си като коректен изпълнител. Най – голямият ни капитал сте Вие нашите клиенти. Ето защо дейноста ни е посветена на подсигуряване и удовлетворяване на комфорта и уюта във Вашия дом или на Вашето работно място.
В МММ Трио подхождаме детайлно към изготвянето на индивидуални проекти, според конкретните Ви нужди и пространства. Ние добре знаем, че домът и офисът са основните пространства от ежедневието ни и те носят своя емоционален заряд. Поставянето на дограма има отношение към цялостното усещане на човека, към функционалността, удобството и  уюта.За да сме максимално полезни, сме допълнили основното ядро от продукти с допълнителен пакет услуги:

  • изготвяне на интериорни проекти на жилища и обществени места
  • проектиране на мебели
  • вътрешни интериорни врати
  • проектиране на алуминиеви конструкции, парапети, душ кабини и прегради

Мисия:
Повишаване на Вашата продуктивност, удобство, организация на работата, условия на почивка и в крайна сметка качеството Ви на живот. А това зависи от нашето ефективно и правилно решаване на пространствените задачи в интериора.
Основната ни цел при изготвяне на проектите е да ПОВИШИ КАЧЕСТВОТО НА ЖИВОТ. А то съвсем не се състои в лъскави жилища и офиси със скъпи и странно изглеждащи мебели. Всичко това е резултат от пълноценното използване на наличното пространство, ефективно разположение на функционалните зони, качествените материали, ергономичните мебели и правилното съчетаване на останалите аксесоари.
Ние вярваме, че този начин на интериореня дизайн ще ПОВИШИ КАЧЕСТВОТО НА ВАШИЯ ЖИВОТ.

 БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДОБРЕ ПОДБРАНИТЕ ПРОДУКТИ И ВИСОКОТО ИМ КАЧЕСТВО, СМЕ ЖЕЛАН И ПРЕДПОЧИТАН ПАРТНЬОР.
СПЕЦИАЛНО ВНИМАНИЕ Е ОТДЕЛЕНО НА РАЗВИТИЕТО НА ПАЗАРА, НАЛАГАНЕТО НА ПРОДУКТИТЕ  И ВИСОКОТО ИМ КАЧЕСТВО.

„KAЧЕСТВО ОТ КОРЕКТЕН ПАРТНЬОР“
МММ Трио ЕООД

Google карта

Контакти

Мобилен: +359 897 488 200
Телефон: +359 898 488 200
E-mail: mmmtrio2009icongmail.com
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.Адрес: Офис: гр. София 1729 Младост 1а бл. 563 офис 6