Мобилен: 0898488200
Мобилен: 0897488200
E-mail: mmmtrio2009icongmail.com
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.Офис: гр. София 1729 Младост 1а бл. 563 офис 6ProfilinkProfilink е българска компания, специализирала се в производството на профилни системи. Фирмата произвежда PVC профили, както за нашия пазар, така и за европейския. Притежава реномираните сертификати за иновативни технологични подобрения на предлаганите продукти и патенти: TÜV NORD и Trade Mark. Предлага богато разнообразие на прозоречни системи от 4, 5 и 6 камерни PVC профили.

-------------------------------------------------------------------

VЕКА

За нас прозорците означават повече от връзка на външния свят със стаята. Те осигуряват сигурност, защитеност и уютна атмосфера в жилището.

Модерните прозорци от РVС обединяват положителните страни на дървените и алуминиевите прозорци и в много голяма степен не притежават техните отрицателни качества.

С многокамерннте системи VЕКА ще отговорим и на най - високите Ви очаквания.

PVC дограмата VEKA е най-предпочитаната марка в Германия. Компанията се появява в края на шейсетте години в град Sendenhorst, постепенно се налага в цяла Германия и сега притежава заводи в Съединените щати, Канада, Китай, Великобритания, Полша, Франция, Белгия, Испания и Русия. Марката VEKA е прочута на първо място с качеството си. Специални серии се прилагат масово в най-суровите места по света - крайните северни територии на Русия и Канада. Обратно на тенденцията при други производители, VEKA не предлага така наречените "икономични профили " (с изтънени стени и слаба армировка).


-------------------------------------------------------------------

KMGПрофилните системи за врати прозорци, с продуктовото име KMG, са познати както на българския, така и на чуждестранния пазар. Богатото разнообразие от системи и постоянното подобрение на различните профили, допринася за развитието, обогатяването и модернизирането на предлаганите решения.Профилът "KMG" (KRAUSS MAFFEI and GRAINER) се произвежда по съвместен проект между австрийската фирма "Greiner Exstrusiontechnik", немската фирма "Krauss Maffei" и българската фирма АЛТЕСТ с производствена база в град Бургас. „ Алтест IGT „ ЕООД е създадена през 1992 година с цел производство и търговия на алуминиеви и PVC профилни системи. В момента разполага с петнадесет екструзионни линии , което прави фирмата с най-голям капацитет на българския пазар . ПВЦ дограмата KMG отговаря на Европейски-те стандарти за блясък на повърхността, тестването доказва отлични резултати при нагряване, влажност и шумоизолация. Структурата на профилите е непозволяваща изгаряне, дефомация, тя е нечувствителна към околната среда - не съдържа олово, не позволява задържането на вода, не позволява задържането на петна, прах-тествани чрез Clean Control въведен от немските производители на PVC профили. Издържлива на сезонните промени, няма нужда от боядисване и поддръжка .
KMG PVC профилите са защитени от атаката на киселини, основи, захабяване и соли. Издръжливи на корозия когато се употребяват в условия с висока температураи влажност.

-------------------------------------------------------------------

AluplastPVC дограма Aluplast се произвежда в Германия. Aluplast разполага с 11 завода в цяла Европа, които произвеждат около 150 000 тона PVC материал, от който се получават приблизително 9 милиона PVC прозорци. Aluplast е една от най-бързо развиващите се фирми в отрасъла и непрекъснато разработва нови продукти за крайния клиент.

-------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------

http://www.triplastbg.com/deceuninck.pdf

Google карта

Контакти

Мобилен: +359 897 488 200
Телефон: +359 898 488 200
E-mail: mmmtrio2009icongmail.com
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.Адрес: Офис: гр. София 1729 Младост 1а бл. 563 офис 6